АТА ХОТЕЛ

Адрес: гр. Вършец, ул."Д-р Константин Пенев" 1А    Телефони за резервация: +359 2 816 44 22 ; +359 882 099900 ; +359 882 555505

СПА център и Балнеология

Хотел АТА Спа предлага на всеки свой клиент изключително спа удоволствие, което надминава всички очаквания. От терапиите, които предлагаме, през продуктите, които използваме, до осветлението, музиката и ароматите в АТА Спа – всеки детайл е специално и внимателно подбран и има задачата да достави на всеки гост неповторимо изживяване. Дали предпочитате кратък отдих от стреса на ежедневието, целодневна спа програма или weekend за двама, АТА Спа Хотел е Вашето място, защото тук всеки е специален гост.

Хидроминерални терапии

spa

Хидроминерални терапии с арома масла и термални соли Kneipp Днес термалните извори са място за възстановяване на тялото и духа. Минералната вода е полезна, както за здравето така и за красотата и е извор на емоционална топлина и чисто удоволствие.

Класически и лечебни масажи

spa

Класически и лечебни масажи. Богат избор от древно източни и европейски масажи, подбрани специално за Вас.

Козметични процедури за лице

spa

В козметичния кабинет на Ата Спа Вие ще намерите всичко, от което се нуждае вашето лице. Почистващи и хидратиращи терапии, анти стрес, Anti–age програми и др. Открийте себе си!


Терапии и ритуали за тяло

spa

Шоколадова феерия – Топла и обвиваща, с изключително наситен аромат на какао. Масажът с шоколад стимулира хормона на щастието, осигурява повишаване на настроението и задоволството. Има антиоксидантно действие, разгражда мазнините и оформя силуета Ви.

Електроестетика за тяло

spa

Ата спа разполага с най добрите антицелулитни апарати на световно известната марка Sorisa.

Реоформящи тялото терапии

spa

Сърцето на APOTHERM е сърцето на природата, което бие в ритъма на жизнените елементи като вода и земя, издаващо деликатно ухание на цветя и билки.


Терапии за хармония

spa

Ориенталски пилинг с пенен масаж - отпуснат лежите върху приятно затоплен мраморен плот и се наслаждавате на духовното изживяване на почистващ пилинг и масаж с мека пяна. Потопени в дълбокия облак тялото, духа и душата ще бъдат прочистени.

Физиотерапевтични процедури

spa

Физиотерапевтични процедури